Nytt hos Direkt Optik: Ciircle

Möt Ciircle, det nya hållbara glasögonmärket. Dessa glasögon är gjorda av återvunnet material från begagnade bågar, och kollektionen är designad för alla som vågar göra ett statement med glasögon.

Läs mer om Ciircle

Tips om glasögon

Tips om glasögon

Wow! Vilket enormt utbud av glasögon som finns tillgängligt.... Ibland vet man bara inte vad man ska välja. Vi hjälper dig gärna att välja. Vilka typer av glasögon finns det? Vad ska du tänka på när du köper och vad passar dig bäst?

Läs alla tips om glasögon

Allt om kontaktlinserAllt om kontaktlinser

Har du precis börjat använda linser eller har du använt dem länge? Det finns mycket att berätta om alla typer av linser, för- och nackdelar med de olika typerna och hur man använder och tar hand om sina linser. Läser du med?

Se alla råd om linser

Råd om optikRåd om optik

Att kunna se verkar ibland självklart. Men ögonen är mycket intressanta och komplexa organ som det finns mycket att berätta om. Vad du än vill veta om dina ögon och om att se, kommer du att hitta något om det hos oss!

Se alla råd om vision

Trender inom glasögonTrender inom glasögon

Glasögon är en del av ditt utseende. På Direkt Optik känner vi till de senaste trenderna och skapar alltid uppdaterade och moderna kollektioner för dig, som kombineras optimalt med säsongens modetrender. 

Se alla trender för glasögon

Glasögon av märke

Märkesglasögon

Hos Direkt Optik hittar du de trendigaste bågarna från flera välkända varumärken. Våra legitimerade optiker hjälper dig gärna att välja de glasögon som passar dig bäst. 

Upptäck alla varumärken