Direkt Optik är en del av nexeye

Direkt Optik, med 34 optikbutiker i Sverige, är en del av nexeye, en framgångsrik och ambitiös plattform av detaljhandelsföretag som idag består av tre prisvärda optiska varumärken verksamma i fem europeiska länder. Affärsmålet för nexeye är att ta fram och erbjuda bra ögonhälsa, som är prisvärd och tillgänglig för alla.

Direkt Optik

Fler komponenter i Europa

Förutom Direkt Optik är eyes + more (med 280 butiker i Tyskland, Österrike, Nederländerna och Belgien) och Hans Anders (med 407 butiker i Nederländerna och Belgien) en del av nexeye. Nexeye ägs av den brittiska investeraren 3i sedan januari 2017.

Direkt Optik

nexeye

  • nexeye
  • Direkt Optik
  • eyes + more
  • Hans Anders

Allt om Direkt Optik

Glasögon anpassade till ditt arbete

Direkt Optik erbjuder företagsavtal för arbetsglasögon som underlättar hantering av inköp och administration av glasögon till anställda.

Läs mer button arrow

Glasögonglas av bästa kvalitet

Glasögonglas av bästa kvalitet hos Direkt Optik Dina ögon är unika. Därför hjälper vi dig att hitta det glas som passar dig bäst.

Läs mer button arrow

Arbeta på Direkt Optik

Vi söker alltid motiverade och duktiga medarbetare med känsla för mode och som vill ge våra kunder bästa tänkbara service i våra butiker och undersökningsrum.

Läs mer button arrow

Glasögonförsäkring

Direkt Optik tänker på ditt bästa och din trygghet. Försäkra dig mot det oväntade. Med Chubbs glasögonförsäkring blir ägandet av dina nya glasögon bekymmersfritt.

Läs mer button arrow