Vilken solglasögontrend hakar du på?


Ingen outfit är helt komplett utan ett par snygga solglasögon! För en fulländad stil har vi här sammanställt säsongens hetaste solglasögontrender. Vilka föredrar du? Är det de överdimensionerade solglasögonen á la 70-tal, den eleganta cateye-modellen eller de rektangulära solglasögonen som för tankarna tillbaka till 90-talet? Välj din favorit och ge dig ut i solen med stil!

Oversize solglasögon

Satsa på oversized

Överdimensionerade solglasögon är inte bara ett modestatement, de stora bågarna skyddar även dina ögon mot den starka solen. Denna säsong dominerar vågade färger, former och detaljer - så att du kan njuta av sommaren med stil och självförtroende.

Cateye solglasögon

Kattiga cateyes

Cateye-modellen är ett absolut måste för varje fashionista! Dessa uttrycksfulla solglasögon ger dig den perfekta retrochic-looken som tar din stil till en ny nivå. Utforska våra cateye-solglasögon för att addera det lilla extra till din outfit.

Aviator solglasögon

Tidlösa Aviator

Inom kategorin tidlösa klassiker är Aviator fortfarande en solklar favorit. Dessa solglasögon utstrålar attityd, och med en ny och uppdaterad twist blir du stilsäker även denna säsong.

Wayfarer solglasögon

Klassiska Wayfarer

Wayfarer-solglasögon är en klassiker som aldrig går ur tiden. Med en uppdaterad kollektion av ikoniska Wayfarers kan du bära upp en tuff, avslappnad look även i år.

Vintage vibes

Ett par rektangulära solglasögon är den perfekta accessoaren för alla tillfällen - på den avkopplande promenaden längs stranden, shoppingrundan på stan eller den vanliga vardagen när du vill känna dig extra edgy och trendig.