Check iconUltimativ sportupplevelse för alla sporter
Check iconFinns i alla storlekar Kontrollera med din butik
Check iconExtremt lätt En perfekt passform
Check iconUtbytbara linser För alla väderförhållanden

I april 2022 lanserar Hans Anders Retail Group, där Direkt Optik ingår, tillsammans med World Tour-cyklisterna i TEAM DSM varumärket DRIIVE. DRIIVE sportglasögon är ett lyckat samarbete för att ta fram innovativa sportglasögon speciellt anpassade för tävlingscyklister och övriga elitidrottare. De är väl testade i både tränings- och tävlingsförhållanden av TEAM DSM. Med en PRO- respektive HYBRID-kollektion i sortimentet så är de även lämpliga för motionärer med höga krav på sin utrustning. Kanske har du Vätternrundan, Lidingöloppet eller Ironman i sikte? Oavsett nivå, kommer DRIIVE sportglasögon att erbjuda den ultimata sportupplevelsen. Vad sägs om?

  • 180-graders synfält
  • Med eller utan styrka, även progressiva
  • Extremt lätt vikt
  • Justerbara för perfekt passform
  • Utbytbara linser för olika väderförhållanden
  • Vattenavvisande linser

DRIIVE PRO sportglasögon

Linser för olika väderförhållanden

Linser för olika väderförhållanden

  • Vid köp av DRIIVE PRO sportglasögon så ingår det en uppsättning bio-polykarbonatglas som är anpassade för olika väderförhållanden. De är lätta att byta själv.
  • Fotokromatiska glas: kategori 0 till 3 (82% - 10% transparenta). Linserna ljusnar eller mörknar med ändrade ljusförhållanden.
  • Mörka spegelglas: kategori 3, reflekterande i solen: 16% genomskinliga.
  • Transparenta glas: för molnigt väder, inomhus eller i mörker: 100% transparenta (antireflex).
Alla sportglasögon
DRIIVE PRO eller HYBRID?

DRIIVE PRO eller HYBRID?

DRIIVE PRO- och HYBRID sportglasögonkollektion är båda tillverkade på ett miljövänligt sätt. DRIIVE PRO sportglasögon har en extremt hög prestanda för att klara av tävlingsammanhang med tuffa förutsättningar.

De passar utmärkt i höga farter och kan anpassas till skiftande väderförhållande på grund av utbytbara linser. DRIIVE HYBRID är perfekt för motionären som har höga krav på sin utrustning för att få den bästa sportupplevelsen.

Exklusivt samarbete

Exklusivt samarbete

DRIIVE sportglasögon hos Direkt Optik är gjorda av senaste teknik för bästa prestenda. De högkvalitativa och innovativa sportglasögonen har under en längre tid utvecklats av specialister från Hans Anders Retail Group och Team DSM.

Tillsammans har man skapat och testat sportglasögon som möjliggör idrottsutföranden och upplevelser på absoluta topp. Upplevelse, komfort, sikt, synskärpa och hållbara material går hand i hand.

DRIIVE HYBRID sportglasögon

Se nu till att du också har de bästa idrottsförutsättningarna!

DRIIVE sportglasögonkollektion finns hos Direkt Optik och kan med fördel användas i erbjudandet 3 för 1 på riktigt. Kontakta gärna din närmaste Direkt Optik-butik för mer information.

Cykling - Skidåkning - Löpning - Segling - Orientering - Skridskor - Golf - Klättring - Vattenskidor - Friidrott - Sportfiske - Kanot - Rodd - Triathlon - Vandring - Trekking - Skateboard - Inlines