kollektion från Tommy Hilfiger

Säsongens kollektion från Tommy Hilfiger är här

Den senaste kollektionen glasögonbågar från Tommy Hilfiger är klassisk med en modern twist. Naturligtvis försedda med Tommy Hilfigers typiska logga och färger: rött, vitt och blått.

Det ungdomliga, sportiga formspråket som är så igenkännande hos Tommy Hilfiger bidrar till att bågarna tilltalar de flesta. Glasögonbågarna sticker ut, men på ett diskret sätt och passar därför lika bra till både vardags och fest. Som grädde på moset har den senaste kollektionen även kompletterats med moderna detaljer och färger som gör bågarna än mer oemotståndliga. Bland annat finns de i olika ljusa färger med iögonfallande accenter.

Cool attityd med solglasögon från Tommy Hilfiger

Cool attityd med solglasögon från Tommy Hilfiger

Tommy Hilfigers solglasögonkollektion finns i många stilar, såsom vintage-inspirerade klassiker som ger en känsla av Hollywoodglamour eller tuffa pilotsolglasögon för en sportigare look. Damkollektionen är tillverkad av lätta material som gör solglasögonen bekväma och eleganta. De smälter in överallt och passar i alla miljöer; i staden, på stranden, vid poolen eller i skidbacken.

Herrkollektionen är ett måste för varje sann soldyrkare. Lägg märke till de senaste bågarna som känns lika rätt i vardagen och på arbetet som på semestern. Välj bland kraftigare vintage, lätta och tunna eller sportiga solglasögon. Kanske en modern modell t ex Aviator som ger en snygg profil eller runda glasögon som utstrålar konstnärlighet, klokhet och värme.

Inspireras av Tommy Hilfiger kollektion