Stolt över Pierre Cardin-kollektionen

Direkt Optik är naturligtvis stolt över att kunna erbjuda Pierre Cardins glasögonkollektion till våra kunder. Den senaste kollektionen av glasögon är som vanligt avsedd för de mest krävande. Den är avsedd för dem som förväntar sig högsta kvalitet, unika funktioner för maximal komfort och den senaste tekniken.

Pierre Cardin själv beskriver den nya glasögonkollektionen för vår/sommar 2021 som "nya sofistikerade och funktionella glasögon med tidlös design vars utsmyckningar och detaljer är inspirerade av modehusets ikoniska arv"

En kombination av lyx, kvalitet och funktionalitet

Pierre Cardins perfekta fingertoppskänsla att lyckas kombinera lyx, kvalitet och funktionalitet på en och samma gång har varit modehusets kännetecken sedan starten 1950. Och visst har modeskaparens avant garde-stil och sina futuristiska, rymdfartsinspirerade dräkter dragit till sig uppmärksamhet under årens lopp.

Trots sin frånvaro, lever Pierre Cardins verk i form av modehuset med samma namn vidare i samma anda. Pierre Cardin fortsätter att klä oss från topp till tå. Inte bara kläder, utan även hattar, glasögon, skor och väskor med mera.