Levi's tidlösa glasögonkollektion

Levi's tidlösa glasögonkollektion

Oavsett om det är kläder eller accessoarer, så präglas livets äventyr och det sportiga i kollektionerna. Inte minst i Levi's tidlösa glasögonkollektion som du våren 2021 hittar i flertalet butiker hos Direkt Optik. Kollektionen är skapad och anpassad efter den modemedvetna konsumenten i åtanke och bjuder på ett brett utbud av modeller. Den tidlöst klassiska looken kombineras med en elegant design.

Glasögonbågarna är tillverkade av hexetat som är ett miljövänligt och lätt material. Materialet har starka tekniska och mekaniska egenskaper, vilket gör glaset mer stabilt.

Trendigt

Gillar du att vara först ut med nya trender och material? Då bör du utforska Levi’s säsongskollektion som inspirerats av Levi's® tillbehörssortiment och dess färgkombinationer. Till exempel dessa trendiga bågar i lätt rostfritt stål. Perfekt om du strävar efter en ung look.

Tidlöst

Tidlös klassiker i modern färg. Dessa mångsidiga och funktionella glasögonbågarna ger ett urbant utseende. De är snygga, moderna och smälter in i alla sammanhang. De är tillverkade av premiummaterial såsom det återvinningsbara och miljövänliga hexetatet. 

Glasögon från Levi's

Levi's högkvalitativa glasögonmodeller har en modern twist på en klassisk design. Levi’s är framförallt känt som pionjär för de första jeansen, vilka togs fram till de amerikanska gruvarbetarna. Företagets vision slutade dock inte som denimtillverkare utan man valde att bli banbrytande inom flera områden. Däremot återspeglas Levi's tidlösa design i allt, så även i deras populära glasögonkollektion. Du väljer Levi's glasögon om du letar efter en stilren glasögonbåge med en urban känsla.

Upptäck den breda glasögonkollektionen av Levi's glasögonbågar hos Direkt Optik. Önskar du en klassisk pilotmodell, eller föredrar du glasögon från Levi's som sticker ut något? Valet är ditt. Glasögonbågarna finns i olika material och modeller. Särskilt efterfrågade är transparenta glasögonbågar som ger en diskret men distinkt look. De tunna metallbågarna är också mycket populära och ger en mer subtil, men stilig karaktär. Prova gärna Levi's glasögonbågar i någon av våra butiker. Genom att prova dem vet du vilka Levi's-glasögon som känns rätt för dig!

Utbud och sortiment i Direkt Optik-butikerna kan variera.