Dags att uppdatera stilen?

2024 är året du fräschar upp din stil med helt nya glasögon. Från mjuka nyanser och retroinspirerade former till stilfullt matt och spännande färgkombinationer. Våra stylister är redan stora fans av trenderna för detta år! Upptäck de fyra glasögontrenderna som minst sagt dominerar just nu:

Retro Bold

I år kommer retrotrenden med en coolare twist, med iögonfallande och dramatiska former. Våga göra ett statement med överdimensionerade glasögon, eller res tillbaka till 60-talet med uppdaterade Aviators. Föredrar du en mer elegant stil, satsa på ett par rektangulära, kraftiga acetatbågar eller varför inte ett par fjärilsformade glasögon?

Bågar i Retro Bold hos Direkt Optik

Mjuka nyanser

Gör dig redo för vackra nyanser och stilrena detaljer, som perfekt matchar den senaste ton i ton-trenden. Med en mix av pastellrosa, lila och beige ger dessa bågar dig en sobert fräsch stil – perfekt till våren!

Mjuka nyanser hos Direkt Optik

Matt touch

Den lyxiga och sammetslena känslan av fin, matt plast. I vår kommer du att återupptäcka bekanta former i en ny tappning genom en mix av olika material. Matta bågar i vackert gröna, grå och blå toner ger din stil en raffinerad, elegant touch.

Matt touch hos Direkt Optik

Spännande färgskiftningar

Varför nöja sig med en färg? Välj färgskiftningar som får ditt hjärta att slå volter. Från subtila färgövergångar till ljusa, livfulla toner – denna trend kommer att addera det lilla extra till din look. Ombrelooken är het, och helt klart här för att stanna.

Spännande färgskiftningar hos Direkt Optik

Dags för synundersökning? Kika gärna förbi någon av våra butiker.

Hitta din butik

Har du en fråga? Vi hjälper dig!

Till vanliga frågor