Area manager sökes till Direkt Optik

Vill du vara en del av ett växande företag? Är du en erfaren ledare som brinner för att driva och inspirera ditt team för att nå uppsatta mål? Väljer du att se möjligheter och hitta lösningar för att komma framåt? Då kan det vara just dig vi letar efter.

Vi är ett litet härligt team, med ett brett ansvar och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi förutsätter att du har haft personalansvar och söker dig som har ett strategiskt tänk, är operativ, resultatorienterad och gör ditt allra bästa för att driva ditt team. Du har ett ödmjukt sätt samtidigt som du har skinn på näsan och du är lika bra på att samarbeta med andra som att ta ansvar och arbeta självständigt. Kanske arbetar du i dag som butikschef och vill ta nästa steg? Eller har du redan erfarenhet av att vara Area Manager, men vill lära dig något helt nytt, i en ny bransch såsom den mest solida detaljhandelsgrenen du kan vara i, nämligen optik.

Du utgår ifrån Stockholmsregionen och för att kunna driva butikerna på bästa sätt innebär tjänsten att du är på resande fot ca 4 dagar i veckan.

Dina arbetsuppgifter

Som Area manager kommer du att ansvara för ca 20 butiker inom din region. Du rapporterar till Sverigechefen och din huvudsakliga arbetsuppgift är att leda och supporta butikerna och dess personal. Har du erfarenhet från internationella organisationer samt erfarenhet från optikbranschen alternativt detaljhandeln så är det en fördel. God engelska och svenska i tal och skrift är ett krav. Du ska

  • Vara en förebild, ledare och motivator
  • Driva försäljning mot uppsatta mål  
  • Analysera, följa upp och rapportera nyckeltal och försäljning
  • Leda, engagera och motivera anställda samt ansvara för nyrekrytering

Anställningsvillkor

Tjänsten innebär att du är på resande fot ca 4 dagar i veckan, så körkort är ett krav. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Direkt Optik. Provanställning tillämpas.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan snarast möjligt till j.eklund@direktoptik.com, dock senast den 15 januari. Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget

Direkt Optik är en optik-kedja med ca 40 butiker som funnits på den svenska marknaden i 27 år. Vi ingår i en holländsk optik-koncern med nära 500 butiker i flera länder. Huvudkontoret ligger i Holland, men det svenska supportkontoret är placerat i Kristianstad. Direkt Optik växer expansivt och kommer de närmsta åren att vara i en extremt expansiv fas.