Glasögonbågar hos Direkt Optik

Utöver Direkt Optiks egna varumärke med trendiga glasögonbågar erbjuder Direkt Optik ett brett sortiment av märkesbågar. För oss är det viktigt att du hittar bågar som passar just dig, oavsett vem du är. Därför har vi samlat starka marknadsledande varumärken som vart och ett har sin idé och sitt eget signalement. Tillsammans skapar Direkt Optiks glasögonmärken såsom Tommy Hilfiger, Vogue, Lacoste, Ray-Ban och Timberland ett komplett sortiment där du garanterat hittar glasögonbågar som ger din personlighet en extra dimension.

Artlife är ett spanskt glasögonmärke som utmärker sig med en kreativ och fantasifull kollektion. Alla bågar är unika.

Calvin Klein är en av världens ledande modedesigner. Glasögonen från Calvin Klein Jeans kännetecknas av trendiga, färgstarka och ungdomliga modeller som tilltalar alla med ungt sinne. Perfekt för den moderna, aktiva och självsäkra individen. 

Ciomo. Italieninspirerade glasögonbågar med en känsla av vintage. Exklusivt för Direkt Optik i Sverige.

Born in Canada. Made in Italy. Ung och modern design som sticker ut. Kontraster smälter samman på ett naturligt sätt t ex sportigt och glamouröst, avslappnat och elegant, feminint och maskulint. Med DSQUARED2 är du garanterat i rampljuset.

Modern, stilsäker och maskulin stil från Emporio Armani för både hon och han. Tillsammans skapar de tjockare linjerna, de vinklade formerna och oväntade materialen en modern, sportig och robust stil. Skalmarna kännetecknas av den karaktäristiska örnlogotypen.

I sofistikerad och vacker design utformar Furla funktionella bågar anpassade för det moderna livet. Furla riktar sig till internationella kvinnor med personlig stil och sinne för detaljer. Målet är att erbjuda prisvärda bågar med en klar känsla av lyx. 

 

 

Gant glasögonbågar bjuder på en blandning av amerikansk och europeisk stil. Sportigt och klassiskt.

GUESS bildades 1981 och är idag ett ikoniskt varumärke. GUESS kombinerar det chica franska med Hollywoods glamour och sticker gärna ut vad det gäller kollektioner och reklam. Finns i vissa butiker hos Direkt Optik.

 

Hugo Boss, ett tyskt modehus med stilsäkra och moderiktiga kollektioner sedan 30-talet.

Med livfulla färger, innovativa detaljer och toppmodern design skapar JK LONDON fräscha, trendiga bågar som ofta är starkt influerade av en urban livsstil. Med JK LONDON SOHO och JK LONDON CITY erbjuder märket bågar för både dig som söker en lekfull och sportig look samt dig som söker det eleganta och sofistikerade.

Sportiga och moderiktiga bågar från KODAK. Användningen av titan och det flexibla materialet TR90 gör glasögonbågarna förvånansvärt lätta och robusta.

LACOSTE, ett sportigt lyxmärke med elegans som passar lika bra på festen som i en aktiv vardag. Sedan 1933.

Levi’s® slitstarka blåjeans väl lämpade för gruvarbetare introducerades 1873. Sedan dess har Levi strauss & Co. utökat sitt sortiment. Oavsett sortiment, så präglas livets äventyr och det sportiga även i glasögonkollektionerna. 

Longchamps glasögonbågar är särskilt anpassade för positiva och livsbejakande kvinnor. Modehuset Longchamp färgar livet och vardagen i de olika kollektionerna. Elegans, hög kvalité, feminint och parisisk extravagans.

Lozza är Italiens äldsta glasögonmärke. I över ett sekel har bågarna präglats av klassiskt sober elegans. Under senare år har yngre medvetna kundgrupper med känsla för vintage fått upp ögonen för bågarna. Idag har Lozza uppnått kultstatus i Italien, inte minst för att de vågar korsa den klassiska stilen med oväntade moderna och lite vågade detaljer. 

Max Mara glasögonkollektion kombinerar italiensk elegans med fräck attityd. Glasögonbågar för den moderna kvinnan.

Den franska modedesignern Pierre Cardins entusiaster letar ofta efter den perfekta kombinationen av lyx, kvalitet och funktionalitet. Med unik precision skapar Pierre Cardin bågar för alla tillfällen – business, vardag och fest. Robusta material och trendiga former är typiskt för det här klassiska märket.
 

Edwin Land utvecklade ett manuellt polariserande filter 1929. Detta var början på Polaroid-märket. Det unika filtret säkerställer att ljuset polariseras och att ögonen skyddas mot ljusets reflektion. Polaroid är populärt och bärs av flera stilikoner. Det mest kända varumärket är pilotglasögonen som gjorde ett stort framsteg på 1980-talet. 

Det italienska märket Police står för självständighet och attityd. Varumärket grundades i början på 80-talet för att passa rebelliska trendsättare med urban livsstil. Idag skapar Police modeglasögon för dig med självkänsla. För dig som går din egen väg utan att låta dig styras av andra. 

Omåttligt populära Ray-Ban behöver knappast presenteras när det handlar om glasögon och solglasögon. Med världsberömda ikoner som tuffa Aviator, klassiska Wayfarer och retro Clubmaster är det inte ovanligt att man åtminstone har ett par Ray-Ban i sin glasögongarderob.

Ted Baker är modehuset med känsla för detaljer och är för närvarande det snabbast växande varumärket i Storbritannien. Ted Baker kombinerar gärna det klassiska med de senaste trenderna och alltid med det lilla extra i form, färg och stil.

Timberland andas natur, uteliv och premium-kvalitet oavsett om det är glasögon, skor eller kläder. Ett klassiskt varumärke för den stilmedvetne.

Piggt, ungdomligt och ofta i färgerna av rött, vitt och blått. Tommy Hilfiger grundades av den självutbildade modedesignern Hilfiger 1984 och står för amerikansk livsstil. Det nu väldigt populära märket uppskattas särskilt av aktiva och sportiga kvinnor och män. Bågarna varierar från mycket sofistikerade till extravert. 

Vogue Eyewear är ett ledande varumärke för den oberoende, självsäkra kvinnan. En båge från Vogue uttrycker personlighet och unik stil, oavsett om det är klassiskt, modernt eller slående fashionabelt. En båge från Vogue är kort och gott en modeaccessoar i bästa kvalitet och passform.