Glasögonglas av bästa kvalitet hos Direkt Optik

Dina ögon är unika. Därför hjälper vi dig att hitta det glas som passar dig bäst. Glas har olika kvalitet och egenskaper. Ett glas med högt brytningsindex ger exempelvis tunnare, lättare och mer hållbara glasögon. Din optiker ger dig gärna en professionell rekommendation så att du får ett glas som passar dig. Naturligtvis tillhandahåller Direkt Optik högkvalitativa glas från ledande glasleverantörer. 

 

Enkelslipade och progressiva glas

Har du brytningsfel eller ser sämre på långt håll, men bra på nära håll, räcker det vanligtvis med enkelslipade glas. Om du däremot ser sämre på både långt och nära håll, rekommenderar vi progressiva glas som har slipning både för långt och nära håll med en mjuk övergång. Här blir skillnaderna mellan glasens kvalitet mer avgörande. Du kan känna dig trygg i att Direkt Optiks progressiva glas alltid håller hög kvalitet. För att enkelt visa skillnaden mellan olika glas har vi delat in dem på skalan: standard, bra, bättre, bäst.

Olika ytbehandlingar

Vi har alla olika behov och önskemål. Genom att välja till olika ytbehandlingar eller alternativa glas med särskilda egenskaper kan du få ett par glasögon som passar just dina.

Läs mer

Boka synundersökning

Din synundersökning hos Direkt Optik utförs alltid av en legitimerad optiker. Ring eller boka synundersökning online. Välkommen till Direkt Optik!
Boka synundersökning

Kvalitetsglas och glasögon från ledande leverantörer