Glasögonförsäkring

Chubb

Teckna en extra produktförsäkring för ett fullgott skydd till dina nya glasögon.

Direkt Optik tänker på ditt bästa och din trygghet. Försäkra dig mot det oväntade. Med vår glasögonförsäkring får du ersättning för skador på dina glasögon, vi ersätter dig även med nya glasögon vid stöld eller förlust. Försäkringen från Direkt Optik erbjuds i samarbete med Chubb. Vid en skada besöker du enkelt den Direkt Optik-butik där du köpte dina glasögon så hjälper vi dig snabbt och smidigt på plats direkt i butiken.

Med Chubbs glasögonförsäkring blir ägandet av dina nya glasögon bekymmersfritt. Skulle det oväntade inträffa kan det ofta bli en kostsam historia och det är därför klokt att försäkra dig mot eventuella missöden.

Fråga oss gärna om du vill veta mer.

 

Chubb använder personuppgifter som du förser oss med [eller i förekommande fall, vår återförsäljare] för underwriting, administrering av försäkringsavtal, skadereglering och andra försäkringsrelaterade syften, som ytterligare beskrivs i vår Personuppgiftspolicy, tillgänglig här.

 

Försäkringar

 • Vad gäller er försäkring för?

  Försäkringen gäller vid skada, stöld eller förlust.

 • Vad behöver jag som kund göra vid en skada?

  Du är välkommen att besöka den Direkt Optik-butik där du köpte dina glasögon så hjälper vi dig.

 • Vad behöver jag som kund göra vid förlust?

  Gör en polisanmälan och ta med dig en kopia till den Direkt Optik-butik där du köpte dina glasögon så ordnar vi resten i butiken.

 • Vad kostar det om något går sönder?

  Försäkringen har en självrisk. Självrisken uppgår till 20% av glasögonens ordinarie inköpspris, dock som lägst 150 kr vid skada och 300kr vid stöld eller förlust. Självrisken har ett tak på 1500kr.

 • Hur länge gäller försäkringen?

  Försäkringen gäller i 24 månader

 • Vad händer om olyckan är framme mer än en gång?

  Du har möjlighet att nyttja din försäkring under hela din försäkringsperiod.