Glasögon från Tommy Hilfiger hos Direkt Optik

Populära varumärket Tommy Hilfiger är vida känt för sina premiumprodukter som speglar den amerikanska överklassdrömmen och  en sportig livsstil. En proper stil som även kallas ”preppy”. Upptäck Tommy Hilfigers senaste glasögon- och solglasögonkollektion hos Direkt Optik.

Vårens glasögonkollektion från Tommy Hilfiger har en fräsch och cool twist. I denna kollektion som finns hos Direkt Optik hittar du bland annat sportiga herrglasögon med högkontrastlinsteknik. En teknik som filtrerar bort gult ljusspektrum och skapar en unik synskärpa. Självklart hittar du även de karaktäristiska glasögonbågarna från Tommy Hilfiger som vi vant oss vid.Nyhet! Aktiv glasögonkollektion

Glasögonkollektionen ”Aktiv” från Tommy Hilfiger för både kvinnor och män är vårens stora kampanj 2022. De sportiga glasögonbågarna och solglasögonen finns i fräscha färger och moderna linjer. Kollektionen kännetecknas av den kontrasterande linsteknologin för en ännu bättre synskärpa. I denna kampanj samarbetar Tommy Hilfiger med stora internationella influensers såsom Sergio Ramos (spansk fotbollsspelare från Paris Saint-Germain och en av dagens mest hyllade mittbackar).Glasögon och solglasögon för alla

Föredrar du en klassisk och sportig stil? Då tilltalar garanterat glasögonbågarna från Tommy Hilfiger just dig. De är tillverkade av fjäderlätta material för bästa bärkomfort och till ett överkomligt pris. Därför är bågarna lämpliga och omtyckta till både vardags och i affärslivet. Välkommen till Direkt Optik för att upptäcka hela sortimentet.

Tommy Hilfigers glasögonkollektion, glasögon och solglasögon, finns i de flesta av Direkt Optiks butiker. Lokala avvikelser i sortimentet kan förekomma.