Nytt från Ted Baker 2022

Med "No Ordinary Designer Label" som måtto har Ted Baker fokus på kvalitet och unika detaljer, gärna med glimten i ögat. Det brittiska designermärket Ted Baker är känt för högkvalitativa kläder och accessoarer. Detsamma gäller glasögonkollektionen som är känd för fantastisk design, utmärkt kvalitet och med en fantasi utöver det vanliga.

Kollektionen hos Direkt Optik innehåller ett urval av glasögonbågar i minimalistisk och stilren design. Glasögonbågarna är sofistikerade och mångsidiga väl anpassade till både vardags- och affärslivet.

 

Kort historik

Sedan 1988 har Ted Bakers grundare Ray Kelvin förmedlat sin personliga känsla för stil genom sina accessoar- och modekollektioner. Ted Bakers glasögonsortiment följer Kelvins stiltradition och innefattar, liksom klädlinjen, en blandning av klassiska och moderna stilar. Glasögonkollektionen har samma öga för detaljer och design som en gång satte varumärket Ted Baker på modekartan.

Ted Baker glasögonkollektion

Glasögonkollektionen är inspirerad av 50- och 60-talens tidlösa och klassiska former. Former som präglar modet även idag. Varumärket Ted Baker erbjuder ett populärt och varierat sortiment hos Direkt Optik. Enkelhet och finess genomsyrar hela kollektionen, vilket resulterar i en kollektion av glasögonbågar som passar alla personliga stilar på ett utomordentligt sätt.

Klassiskt och samtida

All design hos Ted Baker har fokus på kvalitet, detaljer och en smula humor. Föreställ dig en traditionell och gammaldags stil, men med en modern twist. Och det är det som skapar igenkänning hos Ted Baker, år efter år.

Ted Baker glasögonkollektion passar hela familjen, oavsett livsstil och personligt uttryck. Välkommen in till Direkt Optik och prova fram den glasögonbåge från Ted Baker som tilltalar dig bäst.

Lokala avvikelser i sortimentet kan förekomma.