Alltid inne med glasögonbågar från Ray-Ban®

STORT UTBUD AV GLASÖGON FRÅN RAY-BAN® HOS DIREKT OPTIK

 

YOU’RE ON! Det är alltid lika inne med glasögonbågar från Ray-Ban®. Då som nu. Som sig bör, bjuder kollektionen på ikoniska, klassiska och tidlösa glasögonbågar. Många av oss har personliga minnen och kan relatera till flera modeller. Clubmaster, Wayfarer eller Aviator är några av de mest kända. Som sagt var, det finns klassiker och så finns det KLASSIKER.

Ray-Ban® är onekligen ett av de mest kända internationella varumärkena när det kommer till glasögon och solglasögon. Och om någon frågar efter tuffa solglasögon, kommer man med stor sannolikhet att svara Ray-Ban®. Direkt Optik är därför stolta över att kunna erbjuda denna klassiska sol- och glasögonkollektion från Ray-Ban i alla våra butiker.

Sedan 1937

År 1929 beordrade USA:s flygvapen formgivare att designa solglasögon som kunde fungera under de extrema förhållanden som piloter opererade i. Resultatet blev Aviator med G15–objektiv och varumärket Ray-Ban® registrerades 1937. Detta ögonblick anses vara varumärkets födelse. Varumärket Ray-Ban® blev extra välkänt i och med att många stora kändisar och filmstjärnor började bära solglasögonen i sina filmer.

Glasögonbågar för alla

Direkt Optiks breda Ray-Ban-utbud består av glasögonbågar och solglasögon för alla tillfällen.

vvvvv

Glasögonmodellen Aviator är Ray-Bans första par av solglasögon. Pilotglasögonen utformades åt flygvapnet på 1930-talet och de har varit otroligt populära sedan dess. Ray-Ban® Aviator solglasögon förblir en klassiker och finns nu i olika färger och material.

Ray-Ban® Wayfarer är en annan glasögonmodell som använts av flera film- och popstjärnor. De lämnade ett stort avtryck på 1980-talet. Inte minst på grund av Tom Cruise och Madonna. Alla bar ett par Ray-Ban® Wayfarer. Precis som du kan göra nu.

Bågarna hos Classic Wayfarer utgår ifrån originalet och är något smalare, men med större glas i jämförelse med New Wayfarer. New Wayfarer är något mindre på höjden, men är bredare, vilket ger dem en modern look.  

Ray-Ban® Clubmaster känns igen av den kraftigare kanten upptill och den tunnare längst ner. Clubmaster var otroligt populär på 1960 -talet. En retro-look som fortfarande fungerar mycket bra som både solglasögon och glasögonbågar till slipade glas.

Ray-Ban® Round i retrostil med inspiration från 1960-talets motkultur! Round, Ray-Bans ikoniska solglasögon av metall, känns igen på sin runda och tydliga form. De har burits av legendariska musiker genom tiderna. Sannerligen en tidlös klassiker i unisex.

 

Utöver alla klassiker har Ray-Ban® alltid innovativa trendkollektioner i sitt sortiment. Kollektionen som du hittar hos Direkt Optik är i linje med sommarens senaste trender såsom glasögonbågar i fyrkantiga, runda och ovala former. Utforska gärna glasögonsortimentet från Ray-Ban® hos Direkt Optik. Direkt Optiks butiker hittar du här >>