Pierre Cardin – En era som lever vidare

Pierre Cardin var en fransk-italiensk modeskapare som avled i december 2020 vid 98 års ålder.

Pierre Cardins perfekta fingertoppskänsla att lyckas kombinera lyx, kvalitet och funktionalitet på en och samma gång har varit modehusets kännetecken sedan starten 1950. Och visst har modeskaparens avant garde-stil och sina futuristiska, rymdfartsinspirerade dräkter dragit till sig uppmärksamhet under årens lopp.

Trots sin frånvaro, lever Pierre Cardins verk i form av modehuset med samma namn vidare i samma anda. Pierre Cardin fortsätter att klä oss från topp till tå. Inte bara kläder, utan även hattar, glasögon, skor och väskor med mera.

Direkt Optik är självklart stolta över att kunna erbjuda Pierre Cardins glasögonkollektion till våra kunder. Den senaste glasögonkollektionen är som vanligt dedikerad den mest kräsne. Den är dedikerad de som förväntar sig högsta kvalitet, unika egenskaper för maximal komfort och senaste teknik.

Pierre Cardin beskriver själva den nya glasögonkollektionen för vår/sommar 2021 som ”Nya sofistikerade och funktionella glasögon med en tidlös design vars utsmyckningar och detaljer är inspirerade av modehusets ikoniska arv”.