Levi's glasögonkollektion

Levi’s® slitstarka blåjeans väl lämpade för gruvarbetare introducerades 1873. Sedan dess har Levi strauss & Co. utökat sitt sortiment inom olika kategorier.

Oavsett om det är kläder eller accessoarer, så präglas livets äventyr och det sportiga i kollektionerna. Inte minst i Levi's tidlösa glasögonkollektion som du våren 2021 hittar i flertalet butiker hos Direkt Optik. Kollektionen är skapad och anpassad efter den modemedvetna konsumenten i åtanke och bjuder på ett brett utbud av modeller. Den tidlöst klassiska looken kombineras med en elegant design.

Glasögonbågarna är tillverkade av hexetat som är ett miljövänligt och lätt material. Materialet har starka tekniska och mekaniska egenskaper, vilket gör glaset mer stabilt.


Trendigt

Gillar du att vara först ut med nya trender och material? Då bör du utforska Levi’s säsongskollektion som inspirerats av Levi's® tillbehörssortiment och dess färgkombinationer. Till exempel dessa trendiga bågar i lätt rostfritt stål. Perfekt om du strävar efter en ung look.


Tidlöst

Tidlös klassiker i modern färg. Dessa mångsidiga och funktionella glasögonbågarna ger ett urbant utseende. De är snygga, moderna och smälter in i alla sammanhang. De är tillverkade av premiummaterial såsom det återvinningsbara och miljövänliga hexetatet.