100% festkänsla med kollektionen "Let's party"

Väl tajmat till vinterns högtider och fester lanseras Direkt Optiks premiumkollektion Let’s party. För dig som gillar glitter och glamour i tillvaron blir glasögondetaljerna som ett extra smycke till din klädsel. Komplett festkänsla från topp till tå.

Let’s party hos Direkt Optik är en damkollektion som finns i begränsad upplaga. Naturligtvis kan du välja ett eller flera par glasögon från kollektionen i erbjudandet 3 för 1.

 

Elegant, stilren dambåge med attityd. Och med en överraskning! Glasögonbågen är nämligen utsmyckad med en liten, roterande glitterkula i gyllene strass för en unik och gnistrande effekt. 

Transparent glasögonbåge i rosa. Glasögonbågarna från Direkt Optik i glänsande pastellfärgad acetat passar fint till det mesta i din garderob. De ovala bågarna är vackert dekorerade med små elfenbensfärgade pärlor. Allt för att komma i feststämning!

Som ett smycke! Det gnistrande svarta glittret ger verkligen ett avtryck på festen. Den lätta fjärilsmodellen i metall lyfter ditt ansikte på ett vackert sätt. En favorit ur Direkt Optiks kollektion Let’s party.

Stjäl showen med denna champagnefärgade dambåge! Subtilt silverglitter har infogats i den lätta plasten och glasögonbågens runda form ger en sofistikerad, men festlig look.

Distinkt, svart glasögonbåge från Direkt Optik med vackra detaljer. På ovankanten av denna plastbåge hittar du en unik tvinnad metalldetalj som fortsätter ut på skalmarna. Absolut ögonfallande, coola och unika.

En damglasögonbåge i vackra gradientfärger och strass. Färgen går från champagne till rosa till en transparent vinröd nyans. De små detaljerna i strass på de rektangelformade glasögonen får dig att komma i feststämning oavsett fest eller vardag.

Med guldkant på tillvaron. En nätt och vacker fjärilsmodell som ramar in dina ögonen på bästa sätt. Med gyllene glitter och champagnefärgade skalmar är denna eleganta båge en glimrande favorit.

En vacker, transparent glasögonbåge i plast med skalmar vars färg övergår från guld till läckert orange. Metalldetaljerna ger en särskilt subtil glittereffekt. En modell från Direkt Optiks premiumkollektion som passar de flesta.

En vacker fyrkantig glasögonmodell med tuffa zebraränder som fin kontrast. I lätt metall och skön Havanna-retro är dessa ett måste bland festerna.