Upptäck Emporio Armanis senaste glasögonkollektion

Emporio Armani glasögonkollektion bevisar att hållbarhet och stil kan följas åt med bravur. Emporio Armani nöjer sig bara med det bästa och glasögonbågarna är tillverkade i premiummaterial. Under 2022 kommer dessutom 50% av Emporio Armanis glasögon och solglasögon att innehålla återvunnet material.  

Kollektionerna är sportiga, snygga och har en stark igenkänning. De är omåttligt populära och är en favorit hos många.

Transparenta och jordnära färger 2022

Transparens är ett förekommande tema i den senaste kollektionen. Skalmarna är inte bara funktionellt utformade, utan också försedda med subtila mönster eller logga. Jordnära färger dominerar i bågkollektionen för kvinnor, vilket gör att de passar in fint oavsett stil och klädval.

 

 

Glasögon och solglasögon för både dam och herr

Senaste herrkollektionen från Emporio Armani hos Direkt Optik är bekväma, sportiga och har en hög italiensk igenkänning. Damkollektionen har graciösa former och moderiktiga mönster. Materialen varierar mellan de olika modellerna t ex syns ofta en kombination av metall eller aluminium med gummi för en sportig prägel. Gummidetaljerna, som den välkända Emporio Armani "Eagle", är i vissa fall utförda i en ljus kontrasterande färg. Precis som på varumärkets övriga mode- och accessoarkollektioner.

Emporio Armani finns hos flera av Direkt Optiks butiker. Lokala avvikelser i sortimentet kan förekomma.

People, Planet, Prosperity
"Människor, Planet, Välstånd. Mode kan bidra till förnyelse genom att anpassa sig efter och se till människors faktiska behov, samtidigt som man skyddar och visar hänsyn till miljö och social struktur" Giorgio Armani