Calvin Klein Jeans senaste kollektion hos Direkt Optik

Företaget Calvin Klein grundades 1968 av barndomsvännerna Calvin Klein och Barry Schwartz. De började sin verksamhet med endast 10 000 dollar på kontot, en kreativ vision och ett bra intuitivt affärssinne. Allt började med damjackor. Kleins moderna design, innovativa tillvägagångssätt och pricksäkra marknadsföring blev grunden till ett internationellt erkännande. Detta var den flygande starten för Calvin Klein.

Hans mest ikoniska mode-innovation skapades år 1976: nämligen de figursydda jeansen med "Calvin Klein"-loggan broderad på bakfickan. Han var en av de första kreatörerna som gjorde jeans som ”haute couture” och modeplagg.

 

Calvin Klein Jeans glasögonkollektion

Calvin Klein Jeans är inspirerat av Calvin Klein och kombinerar moderna progressiva former, färger och detaljer på bästa sätt. Calvin Klein Jeans glasögonbågar utmärker sig för sin subtila och chica enkelhet.

Den senaste Calvin Klein Jeans-kollektionen erbjuder flera unika modeller som är utsmyckade med dess karaktäristiska logga, linjära detaljer och färgblockering. En kollektion att älska.

 

 

Calvin Klein Jeans: Unik, modern och chic enkelhet

Calvin Klein Jeans glasögonbågar har djärva färger och en blandning av material som sticker ut och ger en ungdomlig image. Varje säsong utgår varumärket från sitt ikoniska arv, samtidigt som det introducerar nya innovativa modeller. 

 

Moderiktiga glasögon för både kvinnor och män

Tilltalas du av det minimalistiska enkla, men kreativa i Calvin Klein Jeans kollektion? Välkommen in till Direkt Optik för att prova ut din favorit. Calvin Klein Jeans glasögonsortiment finns i flera av Direkt Optiks butiker. Välkommen in!