Elegant och ungdomligt från Calvin Klein Jeans

 

Företaget Calvin Klein grundades 1968 av vännerna Calvin Klein och Barry Schwartz. Tillsammans, genom att utnyttja Kleins kreativa vision och Schwartz intuitiva affärssinne, startade de en affär med damjackor för endast 10 000 dollar.

Kleins samtida design, innovativa tillvägagångssätt och geniala känsla för marknadsföring gav honom snabbt ett stort erkännande, vilket är grunden till bygget av varuhuset Calvin Klein. Calvin Klein som än idag är ledande inom amerikanskt mode.

Grundarens mest överlägsna och ikoniska innovation från det första decenniet fick plats på modescenen 1976: ett par skräddarsydda jeans med Calvin Klein broderat på bakfickan. Calvin Klein var en av de första formgivarna som gjorde jeans till haute couture.

Glasögon från Calvin Klein Jeans

Calvin Klein Jeans glasögonbågar hittar du hos Direkt Optik. De väcker uppmärksamhet på grund av exklusiv elegans och smakfull enkelhet. Elementen från denimkollektionen plockas upp och känns igen i glasögonkollektionen. Hög igenkänning finns också i glasögonbågarnas färgval och blandning av material. Något som präglar och bidrar till ett ungdomligt uttryck. Hur kan man inte älska Calvin Klein Jeans glasögonkollektion?

Lokala avvikelser av sortimentet kan förekomma. Fråga hos din närmaste Direkt Optik-butik.