Är du en social person som brinner för optikeryrket? Strävar du efter en god arbetsmiljö och nära samarbete med kollegor? Tycker du även om att arbeta med kvalitetsprodukter? Då är du kanske den optiker vi söker.

Dina arbetsuppgifter

Direkt Optik växer och satsar i Umeå. Du kommer att bli en del av ett glatt och engagerat gäng i en ny, fräsch butik med ny utrustning.

Naturligtvis står kunden alltid i centrum och som optiker på Direkt Optik så får du vara optiker med kvalitet och inte kvantitet. Tillsammans hjälps vi åt att erbjuda den bästa kundservicen. Vi vill överträffa kundernas upplevelse. Dina arbetsuppgifter blir främst att utföra noggranna synundersökningar och föreslå den bästa optiska lösningen med vårt stora urval av kvalitetsprodukter. I vår butik jobbar vi tätt ihop och alla hjälps åt med de flesta arbetsuppgifterna.

Anställningsform

Vi kan diskutera såväl heltids- som deltidsanställning.

Spontan-ansökan hos Direkt Optik

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på info@direktoptik.com.

Spontan-ansökan hos Direkt Optik
Om företaget

Om företaget

Direkt Optik förvärvades 2013 av en av Europas ledande aktörer inom optikbranschen. Företaget växer ständigt och flera etableringar är på gång. På den svenska marknaden har Direkt Optik vuxit stadigt och finns nu representerat med ca 40 butiker över hela landet. Förutom Direkt Optik i Sverige driver man idag mer än 700 butiker, främst i Holland, Belgien och Tyskland. Företaget grundades 1982 i Nederländerna och sysselsätter för närvarande drygt 1700 personer.

Den entreprenörsrika andan är en av framgångsfaktorerna till att vi är en växande aktör i en utmanad bransch. Vi på Direkt Optik är nyfikna och delar ofta med oss av våra kunskaper till varandra.