Stolt samarbetspartner med Team DSM

 

Hans Anders retail group kommer att vara officiell partner till det internationella cykelstallet TEAM DSM från januari 2022.

TEAM DSM består av tävlingscyklister från totalt 10 nationaliter och siktar på stora framgångar på årets tour. För att prestera på topp krävs kvalitetsutrustning från topp till tå under både tävling och träning oavsett väder och terräng. God sikt kan vara avgörande för att nå pallen. Därmed startades ett unikt samarbete mellan Hans Anders Retail Group och TEAM DSM med målet att utveckla marknadens bästa sportglasögon för tävlingscyklister och andra elitidrottare. Resultatet mynnade ut i den innovativa sportkollektionen DRIIVE, vars sportglasögon har testats av TEAM DSM under alla tänkbara förhållanden. Inte minst på tävlingar.

Iwan Spekenbrink, VD för Team DSM, menar att Hans Anders Retail Group delar deras vision om hållbarhet, säkerhet och innovation. - Vi vill vara bäst på det! För oss handlar innovation alltid om att ligga steget före våra konkurrenter för att vinna, säger Iwan Spekenbrink. - Nu har vi även lyckats skapa en unik fördel med våra nya sportglasögon. Vi är stolta över att ha lyckats med detta i och med DRIIVE-samarbetet, fortsätter Iwan Spekenbrink.

Lorena Wiebes, en framgångsrik sprintstjärna för TEAM DSM, har tävlat och vunnit med DRIIVE sportglasögon och är mycket positiv. – Mina DRIIVE sportglasögon ger mig en fantastiskt bra sikt under alla väderförhållanden och typer av terräng, säger Lorena Wiebes. Det ger en känsla av trygghet när du cyklar med i klungan (pelotonen) i hög hastighet. Du känner inte ens att du har dem på dig. Så lätta är dem och så bra skyddar de dina ögon, menar Lorena.

DRIIVE sportglasögon finns hos Direkt Optik som ingår Hans Anders Retail Group. Läs mer om sportkollektionen här>>.

Lycka till önskas TEAM DSM i årets alla tävlingar. Låt 2022 överträffa uppsatta mål och drömmar.