Säljare till Uppsala

Direkt Optik är en optikerkedja med totalt 38 franchise- och egna butiker som funnits på den svenska marknaden i 25 år. Vi ingår i en holländsk optik-koncern med nära 500 butiker i flera länder.

Till vår butik i Uppsala söker vi nu en säljare på deltid.

Uppsalabutiken drivs som franchise och vi jobbar mycket med att sätta rutiner och tilldela ansvarsområden som fungerar för just vår butik. Därför är det viktigt att du kan ta eget ansvar samt ta egna beslut. Vi är ett engagerat arbetsteam med stort kundfokus som kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Erfarenhet från detaljhandel är dock ett krav.

Vi erbjuder dig ett arbete i en fin butik med trevliga arbetskollegor, till avtalsenlig lön och pension. Du kommer att få arbeta med en stor portfölj av högkvalitativa glas.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75% med tillämpad provanställning. Tillträde efter sommaren eller enligt överenskommelse.

Maila CV och personligt brev senast den 31/7-2018 till: rtdetaljhandel@gmail.com

Vi kommer att återkoppla till dig angående din ansökan efter ansökningstidens slut. Eventuella frågor besvaras av Robert eller Therese på 018–124195

Välkommen med din ansökan!