Säljare/optikerassistent sökes till Direkt Optik Skellefteå

Älskar du försäljning och kundservice samt är en utåtriktad person som är duktig på att skapa förtroende hos andra människor? Brinner du också för att ge förstklassig service? Sök då tjänsten redan idag!

Som säljare på Direkt Optik är arbetsuppgifterna bland annat

Din bakgrund

Vi söker dig med några års erfarenhet av försäljning och butiksarbete. Har du erfarenhet av optikbranschen är det ett plus. God datorvana och kunskaper i engelska är ett måste för att du ska kunna kommunicera med vår supportavdelning.

Din personlighet

Du är duktig på att skapa kontakt och är genuint intresserad av människor. Du är framåt, engagerad, lösningsorienterad och älskar försäljning. Du är intresserad av färg och form och håller koll på trender. Du gillar utmaningar och att lära dig nya saker, och du har alltid ett leende på läpparna.

Anställningsform

Deltid 50%, med chans till mer tid. Timlön. Kollektivavtal finns.

Om företaget

Direkt Optik är en rikstäckande kedja med drygt 40 butiker runt om i landet och som har funnits på den svenska marknaden i 25 år. Vi ingår i en holländsk optik-koncern med nära 500 butiker i flera länder. Direkt Optik växer och kommer de närmsta åren att vara i en extremt expansiv fas.

Vår butik i Skellefteå är franchiseägd tillsammans med butikerna i Luleå, Umeå, Sundsvall och Lidköping.

Låter det som något för dig?

Skicka din ansökan redan idag till l.bjornfot@direktoptik.com, ange ”Säljare Skellefteå” i ämnesraden.

Vi hanterar ansökningar löpande med sista ansökningsdag den 15 december 2019. Välkommen med din ansökan!