Vi söker en butikssäljare till Göteborg (Hotellplatsen 2, Drottningtorget) 

Om företaget

Direkt Optik är en optikerkedja med drygt 45 butiker, dels franchise och dels i egen regi, som funnits på den svenska marknaden i 25 år. Vi ingår i en holländsk optik-koncern med nära 500 butiker i flera länder. Huvudkontoret ligger i Holland och det svenska kontoret är placerat i Kristianstad. Direkt Optik växer och kommer de närmaste åren att vara i en extremt expansiv fas.

Nu söker vi en butikssäljare till vår butik på Hotellplatsen 2 i Göteborg

Dina arbetsuppgifter

Som butikssäljare på Direkt Optik tar du emot och hjälper Direkt Optiks kunder i val av bågar och glas. Du arbetar aktivt med rådgivande försäljning och hög service, med kunden i centrum.

Tillsammans med övrig personal i butiken arbetar ni mot gemensamma mål för att ständigt utveckla och förbättra butiken.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig med gymnasieutbildning eller motsvarande. Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet, företrädesvis inom optikerbranschen eller likvärdig detaljhandel. Erfarenhet från optikbranschen är meriterande.

Du ska ha goda kunskaper i engelska samt god datorvana. Vidare söker vi dig som är en god administratör och har grundläggande kunskaper i ekonomi.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att passa till tjänsten som butikssäljare på Direkt Optik ska du 

Information och kontakt

Tjänsten är placerad i Göteborg på Hotellplatsen 2 vid Drottningtorget. Tjänsten inleds med en provanställning och målsättningen är sedan att övergå i en tillsvidareanställning. Vi följer Handels avtal. Tjänstgöringsgrad 50-60% med möjlighet till mer tid vid behov.

Vill du jobba på ett företag som växer med möjligheter att påverka och utvecklas? Urval sker löpande så tveka inte utan ansök redan idag. Vid frågor vänligen kontakta Sara Sandin tel. 044-28 22 86. Ansökan skickas till s.sandin@direktoptik.com.

Sista ansökningsdag den 31 januari 2020. Välkommen med din ansökan!