En färgsprakande bukett av glasögonbågar

Som en vårbukett. Nu lanserar Direkt Optik en färgsprakande glasögonkollektion så att du får möjlighet att visa ditt glada jag. I glasögontrenderna 2022 syns glasögonbågar i härliga färger och oväntade detaljer. Lys upp din vardag med färgglada accessoarer. Färgglada bågar har aldrig varit så rätt som nu.

Säg det med färg

Ibland kan en liten förändring ha stor inverkan på ditt utseende och personliga uttryck. Inte minst kläder eller färgglada accessoarer. I år har du verkligen möjlighet att komplettera din garderob med färgglada glasögon. Kanske röda glasögonbågar till det helsvarta? Färg är 2022 års stora trend.

Säg det med färg

Våga kombinera olika färger

Är du rädd för att färgglada glasögonbågar inte matchar din befintliga garderob? Inga problem, för du kan kombinera alla färger med varandra i år. Grönt med rosa, lila med orange. Ja allt går. Ju större kontraster, desto bättre. Vilken färgkombination fastnar du för?

Välkommen till din närmaste Direkt Optik-butik och prova denna färgglada glasögonkollektion från Direkt Optik. Kollektionen är tillfällig så vänta inte för länge.

Säg det med färg

Letar du efter ett par nya glasögon? Kolla in vår samling.