Ett färgstarkt år

2022 är året då glasögonbågarnas färgpalett spelar huvudrollen och minst sagt sätter färg på tillvaron. Färgexplosion, retro och komfort är tydliga kännetecken för årets trender. Från mjuka färger till neonfärgade accenter. Glasögonbågarna kommer verkligen att sprida glädje och energi i år så hitta dina färger hos Direkt Optik för en trendig och bekväm styling av ditt stiluttryck.  

Välkommen till Direkt Optik för rådgivning och tips om årets trender. Tillsammans hittar vi de glasögonbågar som blir bäst till dig och din stil 2022.

Lokala avvikelser i sortimentet kan förekomma.

Färgexplosion

Färgexplosion

Nu är dags att visa upp ditt glada och lättsinniga jag. Glasögontrenderna 2022 överraskar med en fullständig färgexplosion full av oväntade detaljer. Från färgade skalmar till metall i klara färger och neonacetat. Så lys upp dagen med färgglada detaljer på dina glasögon.

Retro

Retro

Plocka fram de bästa glasögonklassikerna från förr och du är helt rätt 2022. Runda, fyrkantiga, ovala, rektangulära: de 70-talsinspirerade formerna är tillbaka. Det är glasögonbågar som omedelbart förstärker din stil. I år ska man gärna ha en ”preppy” stil och för att lyckas; klä dig i skoluniform, sportig rugbytröja eller tweedkavaj tillsammans med ett par runda panto-formade glasögonbågar. Bli överraskad av de vackra materialen och de utmärkande, eleganta detaljerna i dessa bågar.

Avslappnad och ledig affärsstil

Avslappnad och ledig affärsstil

Komfort och avslappnat är trendigt. Det ska vara prydligt, men inte så strikt. Det återspeglas i mjukare färger och former på glasögonbågarna. Matcha dina glasögon från Direkt Optik med din avslappnade affärsstil och du är redo för 2022. Ju enklare, desto bättre.

Letar du efter ett par nya glasögon? Kolla in vår samling.