En snabbkoll på årets glasögontrender

Är du nyfiken på årets glasögontrender och vad du kan förväntas hitta på hyllorna hos Direkt Optik i år? Du kommer att blir glatt överraskad, vi lovar! Under 2021 kan du bland annat välja mellan djurmönster, runda, retro, stora och kraftiga och uppdaterade pilotbågar. Det mesta är rätt i år och oavsett din personliga stil så finns den i en modern tappning. Hur ser då trenderna ut 2021?

Pilotglasögon 2.0

Pilotglasögon 2.0

Pilotmodellen har varit ett måste under en längre tid och med en förnyad twist är de mer eleganta än någonsin. Vi kommer att se mycket av pilotbågar i år, framförallt i plast och acetat!

Stora, större, störst

Stora, större, störst

Kraftiga glasögonbågar med markerade linjer och i material som sticker ut. De finns i både mörk acetat och i färgstark transparent. Coolt och distinkt!

Djurmönster

Djurmönster

Omåttligt populära djurmönster finns nu även på årets glasögonbågar. Spegla din vilda sida med tuffa bågar som är inspirerade av djuren från savannen. Är du en tiger, orm eller panter?

Ut i naturen

Ut i naturen

I år är det rätt med glasögonbågar med igenkänning av träd, stam och bark som struktur och färgskala. Helt klart en självklarhet om du strävar efter en naturlig look.

Retro

Retro

Ultimata klassiker som är trendigare än någonsin. Låt ditt ansikte lysa upp med en läcker cat-eye-modell. Eller med en sofistikerad rund retromodell. Oavsett om du gillar 50-, 60- eller 70-talet så kommer du att känna dig som hemma 2021.

Letar du efter ett par nya glasögon? Kolla in vår samling.