Zodiak glasögonkollektion från Direkt Optik

Vilket stjärntecken är du? Nya premiumkollektionen Zodiak från Direkt Optik är inspirerad av vår stjärnhimmel. För att känneteckna och förstärka din personlighet finns det nu glasögonbågar som fångat upp ditt stjärnteckens egenskaper. Är du en drömmande fisk eller kanske en hårt arbetande oxe? Oavsett egenskaper, har vi glasögonbågar skräddarsydda för dig.

Zodiak glasögonkollektion finns till både dam och herr. Begränsad upplaga.

  Stenbocken

Stenbocken

Ambitiös, driven och ansvarstagande. Ditt affärsmässiga driv ramas in och förstärks med en snygg, sofistikerad och grå glasögonbåge. En fin båge i modern design och vackra silverdetaljer.

Vattumannen

Vattumannen

Självständig, excentrisk och utåtriktad. Som vattuman letar du alltid efter vackra saker. Gärna i de blått skiftande vattenkulörerna. Den transparenta glasögonbågen i läcker turkos får dig att komma upp till ytan.

Fiskarna

Fiskarna

Empatisk, kreativ och hoppfull drömmare. Fiskarnas drömmande personlighet tas upp fint i den transparenta bågen av acetat och dess mjuka linjer. Färger som akvamarin och turkos påminner dig om ditt naturliga element.

Väduren

Väduren

Varm, entusiastisk och social. Är du en äventyrlig vädur som gillar att synas? De röda, eldiga accenterna gör dessa glasögonbågar precis lika distinkta som du är.

Oxen

Oxen

Hårt arbetande, metodisk och uthållig. Så vad passar bättre än en båge i riktigt robust stil? En oxe älskar naturen och trivs bra i oxens naturliga färgskala.

Tvillingarna

Tvillingarna

Impulsiv, nyfiken och självständig. Har du svårt att hänga med i ditt egna tempo? Då är du en riktig tvilling. Här moderna bågar i subtilt roséguld och vitt som förstärker din tydliga självständighet.

Kräftan

Kräftan

Sympatisk och lojal beskyddare. En tilltalande båge i tidlös, smidig och enkel stil. Den vackra silverramen ramar in dina ögon på ett fint sätt. Låt dina ögon synas.

Lejonet

Lejonet

Lojal, kärleksfull och viljestark. Vårt charmiga lejon, det här är verkligen glasögonbågen för dig! Guldet påminner om lejonets vilda man och bågarna är ståtliga nog åt en utmärkt ledare.

Jungfrun

Jungfrun

Blyg, självmedveten och föränderlig. Jungfrun upplevs vara sofistikerad och minimalistisk. Här kommer toner av gammelrosa och mörk mullvad till rätta. Med en balanserad kombination av plast och metall är denna glasögonmodell otroligt smickrande och vacker.

Vågen

Vågen

Samarbetsvillig, rättvis och social. Älskvärda vågen ser det positiva i allt, men kan ha svårt att välja och bestämma sig. Så låt ditt stjärntecken välja glasögon denna gång. Denna båge bjuder på flera färger som harmoniserar väl med varandra.

Skorpionen

Skorpionen

Strategisk och högpresterande. Kliv fram och visa din passion och starka personlighet. En skorpion kommer till rätta i riktigt vågade glasögonbågar.

Skytten

Skytten

Öppen, nyfiken och ärlig. En skytt står med båda fötterna på jorden. Ta fram ditt naturliga driv med denna lekfulla och sportiga båge med vita och röda accenter.

Visst är det spännande med astrologi och stjärntecken? Om du vill se mera finns hela Zodiaks stjärnspäckade glasögonkollektion för dam och herr i Direkt Optiks butiker. Zodiak är en tillfällig premiumkollektion som finns i en begränsad upplaga. Först till kvarn.