Leg. optiker med kontaktlinsbehörighet till Direkt Optik

På Direkt Optik ser vi till att kunderna får valuta för sina pengar. Dels genom att erbjuda hög kvalitet på våra produkter, dels genom vårt unika 3 för 1 – erbjudande: ”Köp ett par glasögon. Vi bjuder på två”. För oss är varje relation viktig, vi tar oss tid för våra kunder. Med ett komplett sortiment av bågar, glas och linser kan vi alltid erbjuda rätt produkt. Enligt vår kundundersökning är 90 procent av våra kunder mer än nöjda när de lämnar vår butik.

Nu söker vi till vår butik i Uppsala en legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet

Vi söker dig som är

Vi vill att du har

Anställningsform

Intresserad?

Ansökan skickas till rtdetaljhandel@gmail.com. Om du har mer frågor om tjänsten hör gärna av dig till Robert Carlsson 018-124195 (Franchisetagare Uppsala).

Rekryteringsprocessen sker löpande.

Om Direkt Optik

1992 öppnades första butiken mitt i centrala Göteborg. Sedan dess har Direkt Optik vuxit stadigt på den svenska marknaden och företaget finns nu representerat med drygt 40 butiker i Sverige. En optikerkedja som uppskattas för både service, kunskap och unika erbjudanden. Professionella och legitimerade optiker i varje butik är en självklarhet, liksom ett attraktivt sortiment av märkesbågar och kvalitetsglas. Under 2013 uppmärksammades styrkan i Direkt Optiks affärskoncept och företaget förvärvades av en av Europas ledande aktörer inom optikbranschen, Hans Anders Retail Group. Förutom Direkt Optik i Sverige driver ägaren idag mer än 500 butiker främst i Holland och Belgien. Företaget grundades 1982 i Nederländerna och sysselsätter för närvarande drygt 1 500 personer.