Legitimerad optiker sökes till Örnsköldsvik

Din profil

Är du en social person som brinner för optikeryrket? Strävar du efter en god arbetsmiljö och nära samarbete med kollegor? Tycker du även om att arbeta med kvalitetsprodukter? Då är du kanske den optiker, gärna med kontaktlinsbehörighet, som vi söker till Direkt Optik i Örnsköldsvik.

Dina arbetsuppgifter

Direkt Optik nysatsar i Örnsköldsvik och du kommer att bli en del av ett nytt gäng i nya, fräscha och centrala lokaler. Naturligtvis står kunden alltid i centrum och som optiker på Direkt Optik så får du vara optiker med kvalitet och inte kvantitet. Tillsammans hjälps vi åt att erbjuda den bästa kundupplevelsen.

Dina främsta arbetsuppgifter blir att utföra synundersökningar och att arbeta med kvalitetsprodukter. I egenskap av optiker förväntas du att noggrant genomföra synundersökningar samt föreslå den bästa optiska lösningen för våra kunder. 

Anställningsform

Vi kan diskutera såväl heltids- som deltidsanställning

Intresserad?

Vid frågor vänligen kontakta Jessica Eklund, tel. 044-28 22 84. Ansökan skickas till info@direktoptik.com. Löpande urval.

Om Direkt Optik

1992 öppnades första butiken mitt i centrala Göteborg. Sedan dess har Direkt Optik vuxit stadigt på den svenska marknaden och företaget finns nu representerat med drygt 40 butiker i Sverige. En optikerkedja som uppskattas för både service, kunskap och unika erbjudanden. Professionella och legitimerade optiker i varje butik är en självklarhet, liksom ett attraktivt sortiment av märkesbågar och kvalitetsglas. Under 2013 uppmärksammades styrkan i Direkt Optiks affärskoncept och företaget förvärvades av en av Europas ledande aktörer inom optikbranschen, Hans Anders Retail Group. Förutom Direkt Optik i Sverige driver ägaren idag mer än 500 butiker främst i Holland och Belgien. Företaget grundades 1982 i Nederländerna och sysselsätter för närvarande drygt 1 500 personer.