Leg. optiker sökes till Direkt Optik i Luleå

Kom och väx med oss!

Vi växer och söker därför en till legitimerad optiker, gärna med kontaktlinsbehörighet.

Din profil

Är du en social person som brinner för optikeryrket? Strävar du efter en god arbetsmiljö och nära samarbete med kollegor? Tycker du även om att arbeta med kvalitetsprodukter? Vill du kunna följa kunden under hela processen från synundersökning till val av bågar och utlämning av glasögon? Då är du kanske den optiker vi söker.

Dina arbetsuppgifter

Direkt Optik växer och satsar i Luleå. Du kommer att bli en del av ett glatt, engagerat gäng med stor erfarenhet, som till hösten kommer husera i en ny och fräsch lokal. Naturligtvis står kunden alltid i centrum och som optiker på Direkt Optik så får du vara optiker med kvalitet och inte kvantitet. Tillsammans hjälps vi åt att erbjuda den bästa kundservicen. Vi vill överträffa kundernas upplevelse.

Dina arbetsuppgifter blir främst att utföra noggranna synundersökningar och föreslå den bästa optiska lösningen med vårt stora urval av kvalitetsprodukter. Vi hjälper kunderna hela vägen och ger dem god tid. I vår butik jobbar vi tätt ihop och alla hjälps åt med de flesta arbetsuppgifterna.

Anställningsform

Vi kan diskutera såväl heltids- som deltidsanställning

Om företaget

Direkt Optik är en rikstäckande kedja med idag 42 butiker runt om i landet och som har funnits på den svenska marknaden i 25 år. Vi ingår i en holländsk optik-koncern med nära 500 butiker i flera länder. Direkt Optik växer och kommer de närmsta åren att vara i en extremt expansiv fas.

Vår butik i Luleå är franchiseägd tillsammans med butikerna i Skellefteå, Umeå, Sundsvall och Lidköping som alla drivs av Sina Gandomani och Lena Björnfot.

Låter det som något för dig?

Skicka din ansökan redan idag till l.bjornfot@direktoptik.com, ange ”Optiker” i ämnesraden. Välkommen med din ansökan!

För mer information eller frågor, vänligen kontakta Lena Björnfot på l.bjornfot@direktoptik.com eller 0706-21 47 27.