Legitimerad kontaktlinsoptiker sökes till Jönköping

Din profil

Är du en social person som brinner för optikeryrket? Strävar du efter en god arbetsmiljö och nära samarbete med kollegor? Tycker du även om att arbeta med kvalitetsprodukter? Då är du kanske den optiker som vi söker till Direkt Optik i Jönköping.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på en familjär arbetsplats där kunden alltid står i centrum, tillsammans hjälps vi åt att erbjuda den bästa kundupplevelsen för våra kunder. Som optiker hos oss blir dina främsta arbetsuppgifter att utföra synundersökningar och att arbeta med kvalitetsprodukter. I egenskap av optiker förväntas du att noggrant genomföra synundersökningar samt föreslå den bästa optiska lösningen för våra kunder.

Förmåner och villkor

Kollektivavtal finns på arbetsplatsen och individuell lönesättning tillämpas.

Möjlighet till både personlig och yrkesmässig utvecklig som du själv får vara med och utforma.

Vi erbjuder bl a friskvårdsbidrag, personal- och familjerabatt.

Om företaget

Direkt Optik i Jönköping är en franchisebutik som ägs av Susanne Martinsson och Åke Törnblad med familjer.

Att jobba i en franchisebutik gör att det blir en familjär känsla bland oss som jobbar och beslutsleden är korta. Vi strävar efter att anpassa oss lokalt och efter det som fungerar bäst för vår verksamhet.

Om Direkt Optik

Redan 1992 öppnades första butiken mitt i centrala Göteborg. Sedan dess har vi vuxit stadigt på den svenska marknaden och finns nu representerade med drygt fyrtio butiker i Sverige. En optikerkedja som uppskattas för både service, kunskap och unika erbjudanden. Professionella och legitimerade optiker i varje butik är en självklarhet, liksom ett attraktivt sortiment av märkesbågar och kvalitetsglas. Under 2013 uppmärksammades styrkan i Direkt Optiks affärskoncept och företaget förvärvades av en av Europas ledande aktörer inom optikbranschen, Hans Anders Retail Group. Förutom Direkt Optik i Sverige driver ägaren idag mer än 500 butiker främst i Holland, Belgien och Frankrike. Företaget grundades 1982 i Nederländerna och sysselsätter för närvarande drygt 1 500 personer.

Anställningsform 

Deltid eller heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Intresserad? 

Vid frågor vänligen kontakta Susanne Martinsson tel. 072-4261507. Ansökan skickas till sussiemartinsson@hotmail.com.