Legitimerad optiker sökes till Eye Center of Excellence i Hagastaden

Direkt Optik söker en legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet till attraktiva Eye Center of Excellence i Hagastaden. Butiken öppnar i höst i nya, fräscha lokaler. Samarbetet med Karolinska Institutets optikerutbildning bidrar till ett omfattande kunskaps- och resursutbyte inom vård, forskning och utbildning. Dessutom erbjuds härliga möten med experter inom ögonhälsa. Alla samlade på en och samma plats.

Din profil

Är du en social person som brinner för optikeryrket? Strävar du efter en god arbetsmiljö och mer tid för kunderna? Tycker du även om att arbeta med kvalitetsprodukter? Då kan du vara den optiker vi söker. Har du dessutom funderat över eller har erfarenhet av att driva en butik så finns det möjlighet att kombinera din optikertjänst med att vara butikschef.

Dina arbetsuppgifter

Direkt Optik är specialister på glas och glasögon. Dina arbetsuppgifter blir främst att utföra synundersökningar och föreslå den bästa optiska lösningen med vårt stora urval av kvalitetsprodukter. Naturligtvis står kunden alltid i centrum och som optiker på Direkt Optik så får du vara optiker med kvalitet och inte kvantitet. Tillsammans hjälps vi åt att erbjuda den bästa kundservicen. Vi vill överträffa kundernas upplevelse.

Anställningsform

Heltid

Låter det som något för dig?

Välkommen med din ansökan senast den 15 juni. Ansökan skickas till s.sandin@direktoptik.com.

Vi följer Handels avtal. Tjänstgöringsgrad 100%.

För mer information eller frågor, vänligen kontakta Sara Sandin tel. 044-28 22 86.

Om företaget

Direkt Optik har verkat i Sverige sedan 1992 och är en optikerkedja som uppskattas för service, kunnig personal och kvalité. Professionella och legitimerade optiker i varje butik är en självklarhet, liksom ett attraktivt sortiment av glasögonbågar och kvalitetsglas från marknadsledande leverantörer. Under 2013 uppmärksammades styrkan i affärskonceptet och företaget förvärvades av en av Europas ledande aktörer inom optikbranschen, Hans Anders Retail Group, med 500 butiker och drygt 1500 anställda i framförallt Holland, Belgien och Tyskland.