Vi söker legitimerade optiker till Direkt Optik i Falun och Ludvika 
 

Är du en social person som brinner för optikeryrket? Strävar du efter en god arbetsmiljö och mer tid för kunderna? Tycker du om att arbeta med kvalitetsprodukter?
Då kan du vara den optiker vi söker.

Dina arbetsuppgifter blir främst att utföra synundersökningar och föreslå den bästa optiska lösningen ur vårt stora urval av kvalitetsprodukter. Hos oss på Direkt Optik får du utrymme att vara en optiker med kvalitet. Tillsammans hjälps vi åt att erbjuda den bästa kundservicen och vårt mål är alltid att överträffa våra kunders behov.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillämpad provanställning med överenskommen tjänstegrad. Tillträde enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan snarast till rekrytering@direktoptik.com. Märk din ansökan med "Optiker Dalarna"

Intervjuer sker löpande.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Elin Hägglund vår Area Manager på elin.hagglund@direktoptik.com 

Om oss:

Direkt Optik förvärvades 2013 av en av Europas ledande aktörer inom optikbranschen. Företaget växer ständigt och flera etableringar är på gång. På den svenska marknaden har Direkt Optik vuxit stadigt och finns nu representerat med ca 40 butiker över hela landet. Förutom Direkt Optik i Sverige driver man idag mer än 700 butiker, främst i Holland, Belgien och Tyskland. Företaget grundades 1982 i Nederländerna och sysselsätter för närvarande drygt 1700 personer. Den entreprenörsrika andan är en av framgångsfaktorerna till att vi är en växande aktör i en utmanad bransch. Vi på Direkt Optik är nyfikna och delar ofta med oss av våra kunskaper till varandra