Legitimerad optiker sökes till Direkt Optik i Borås

Vi söker en legitimerad optiker, gärna med kontaktlinsbehörighet, till vår butik i Borås.

Din profil

Är du en social person som brinner för optikeryrket? Strävar du efter en god arbetsmiljö och mer tid för kunderna? Tycker du även om att arbeta med kvalitetsprodukter? Då kan du vara den optiker vi söker.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter blir främst att utföra synundersökningar och föreslå den bästa optiska lösningen med vårt stora urval av kvalitetsprodukter. Till din hjälp använder du modern utrustning från Topcon med bland annat funduskamera. Naturligtvis står kunden alltid i centrum och som optiker på Direkt Optik så får du vara optiker med kvalitet och inte kvantitet. Tillsammans hjälps vi åt att erbjuda den bästa kundservicen. Vi vill överträffa kundernas upplevelse. I vår butik jobbar vi tätt ihop och alla hjälps åt med de flesta arbetsuppgifterna.

Anställningsform

90% eller enligt överenskommelse. Tillsvidaretjänst.

Låter det som något för dig?

Skicka din ansökan snarast till rekrytering@direktoptik.com. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Löpande urval.

Vid frågor kontakta gärna Elin Hägglund, elin.hagglund@direktoptik.com.

Om företaget

Direkt Optik är en rikstäckande kedja med drygt 40 butiker runt om i landet som har funnits på den svenska marknaden i snart 30 år. Vi ingår i en holländsk optikkoncern med nära 500 butiker i flera länder. Direkt Optik växer och kommer de närmaste åren att vara i en extremt expansiv fas.