Vi söker nu en driftig och resultatorienterad Marknadschef

Om företaget

Direkt Optik är en franchise-kedja med 40 butiker som funnits på den svenska marknaden i 25 år. Vi ingår i en holländsk optik-koncern med nära 500 butiker i flera länder. Huvudkontoret ligger i Holland, men det svenska kontoret ligger nära tågstationen i Kristianstad. Direkt Optik växer expansivt och kommer de närmsta åren att vara i en extremt expansiv fas.

Dina arbetsuppgifter

Som marknadschef kommer din huvudsakliga arbetsuppgift att vara att planera och genomföra marknadsförings- och varumärkesplaner för Direkt Optik. I rollen ingår bl.a. följande arbetsuppgifter och ansvar:

Din bakgrund/Dina egenskaper

Du som söker är civilekonom med inriktning marknadsföring och du har några års erfarenhet av en liknande roll, gärna från detaljhandeln. Du har arbetat med strategiskt varumärkesarbete samt har erfarenhet av samarbete med olika reklambyråer. Har du erfarenhet från franchisekonceptet, internationella organisationer samt erfarenhet från optikbranschen så är det en fördel. Vi ser gärna att du har haft personalansvar. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, i svenska och engelska. Du har god datorvana och mycket goda kunskaper i Officepaketet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! Vi söker dig som har ett strategiskt tänk, är operativ, resultatorienterad och gör ditt allra bästa för att föra vårt varumärke framåt. Du har ett ödmjukt sätt samtidigt som du har skinn på näsan och du är lika bra på att samarbeta med andra som att ta ansvar och arbeta självständigt. Du kommer att ha eget budgetansvar och ingå i företagets ledningsgrupp och rapportera till CM i Sverige.

En del resor i tjänsten förekommer så körkort och tillgång till bil är ett krav. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Direkt Optik och placerad på vårt huvudkontor i Kristianstad med start enligt överenskommelse, provanställning tillämpas.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal. För mer information eller frågor, vänligen kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson på telefon 044 - 590 65 14

Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan snarast möjligt via Wikans hemsida, dock senast 16 oktober 2018. Välkommen med din ansökan!

Om Wikan personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.