Legitimerad kontaktlinsoptiker sökes till Direkt Optik Sundsvall

Din profil

Är du en social person som brinner för optikeryrket? Strävar du efter en god arbetsmiljö och nära samarbete med kollegor? Tycker du även om att arbeta med kvalitetsprodukter? Är du duktig på att skapa förtroende hos andra och dessutom har en ambition att alltid ha en riktigt nöjd kund? Då är du kanske den optiker vi söker.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer främst att utföra noggranna syn- och linsundersökningar och föreslå den bästa lösningen för varje unik individ, med vårt stora urval av kvalitetsprodukter. Du är en kommunikativ person med mycket ansvarskänsla. Vi lägger stor vikt att hjälpa kunderna hela vägen och vi ger dem god tid. I teamet jobbar vi tätt ihop och ser till att kunden alltid står i centrum. Som optiker på Direkt Optik får du vara optiker med kvalitet och inte kvantitet. Tillsammans hjälps vi åt att erbjuda den bästa kundservicen. Vi vill överträffa kundernas upplevelse.

Anställningsform

Vi kan diskutera såväl heltids- som deltidsanställning

Om företaget

Direkt Optik är en rikstäckande kedja med drygt 40 butiker runt om i landet och som har funnits på den svenska marknaden i 25 år. Vi ingår i en holländsk optik-koncern med nära 500 butiker i flera länder. Direkt Optik växer och kommer de närmsta åren att vara i en extremt expansiv fas.

Vår butik i Sundsvall är franchiseägd tillsammans med butikerna i Luleå, Skellefteå, Umeå och Lidköping.

Låter det som något för dig?

Skicka din ansökan redan idag till l.bjornfot@direktoptik.com, ange ”Optiker Sundsvall” i ämnesraden. Välkommen med din ansökan!

För mer information eller frågor, vänligen kontakta Lena Björnfot på l.bjornfot@direktoptik.com eller butikschef Ziri Melander 060176260