Leg. optiker sökes till Direkt Optik i Skurup


Kom och väx med oss!

Vi växer och söker därför en till legitimerad optiker, gärna med kontaktlinsbehörighet.

Din profil

Är du en social person som brinner för optikeryrket? Strävar du efter en god arbetsmiljö och nära samarbete med kollegor? Tycker du även om att arbeta med kvalitetsprodukter? Då är du kanske den optiker vi söker.

Dina arbetsuppgifter

Direkt Optik växer och satsar i Skurup. Du kommer att bli en del av ett glatt och engagerat gäng i en ny, fräsch butik med ny utrustning.

Naturligtvis står kunden alltid i centrum och som optiker på Direkt Optik så får du vara optiker med kvalitet och inte kvantitet. Tillsammans hjälps vi åt att erbjuda den bästa kundservicen. Vi vill överträffa kundernas upplevelse. Dina arbetsuppgifter blir främst att utföra noggranna synundersökningar och föreslå den bästa optiska lösningen med vårt stora urval av kvalitetsprodukter. I vår butik jobbar vi tätt ihop och alla hjälps åt med de flesta arbetsuppgifterna.

Anställningsform

Vi kan diskutera såväl heltids- som deltidsanställning

Om företaget

Direkt Optik är en rikstäckande kedja med idag 37 butiker runt om i landet och som har funnits på den svenska marknaden i 25 år. Vi ingår i en holländsk optik-koncern med nära 500 butiker i flera länder. Direkt Optik växer och kommer de närmsta åren att vara i en extremt expansiv fas.

Låter det som något för dig?

Skicka din ansökan snarast till rekrytering@direktoptik.com. Intervjuer sker löpande.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Elin Hägglund vår Area Manager på elin.hagglund@direktoptik.com.