Legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet sökes till Mönsterås, vikariat

På Direkt Optik ser vi till att kunderna får valuta för sina pengar. Dels genom att erbjuda hög kvalitet på våra produkter och den service vi erbjuder, dels genom vårt unika 3 för 1 – erbjudande: ”Köp ett par glasögon. Vi bjuder på två”. För oss är varje relation viktig, vi tar oss tid för våra kunder. Med ett komplett sortiment av bågar, glas och kontaktlinser kan vi alltid erbjuda rätt produkt. Enligt vår kundundersökning är 90 procent av våra kunder mer än nöjda när de lämnar vår butik.

Nu söker vi till vår butik i Mönsterås en legitimerad optiker med kontaktlinsbehörighet. Som optiker hos oss erbjuder vi dig en spännande och familjär arbetsplats där du i första hand arbetar med syn- och linsundersökningar, men även i butiken med dagliga göromål. Då vi är en liten butik är det viktigt att vi jobbar tillsammans för att skapa goda kundrelationer.

Vi söker dig som är

 

Vi vill att du har

 

Anställningsform

Föräldrarvikariat, heltid, med tillträde fr o m den 1 juni eller enligt överenskommelse. Vikariatet gäller t o m den 31 januari 2019, men kan eventuellt förlängas. Lön efter överenskommelse.

Intresserad?

Vid frågor vänligen kontakta Linda Karlsson, tel. 0499-13980. Ansökan skickas till monsteras@direktoptik.com.