Starta eget som franchisetagare på Direkt Optik i Halmstad

Direkt Optik öppnar nya butiker runtom i landet kontinuerligt och det går bra för oss. Just nu etablerar vi Direkt Optik i Halmstad och vi söker franchisetagare till vår nya butik. Butiken kommer att öppna på ett attraktivt läge i Halmstad och vi är redo för uppstart. Nu behöver vi ditt driv och engagemang för att göra vår etablering framgångsrik.

Våra butiker drivs som franchise vilket innebär att du äger din egen butik och samtidigt drar nytta av vårt lönsamma butikskoncept. Vi säljer glasögon, kontaktlinser och optikprodukter, men du behöver inte vara optiker eller ha erfarenhet från branschen. Det är ditt engagemang och din entreprenöranda som kommer att göra dig framgångsrik i vår kedja!

Vårt butikskoncept

Direkt Optik erbjuder fördelaktiga avtal genom central upphandling, låga investeringskostnader, effektiv logistik och låga lagerkostnader. Som franchisetagare äger man sin butik och man tar del av Direkt Optiks butikskoncept som omfattar vårt varumärke, marknadsföring, inredning och bågsortiment.

Huvudkontoret i Kristianstad hjälper till med uppstart, uppföljning och kontinuerlig rådgivning. Samtliga våra optiker är legitimerade hos Socialstyrelsen och butikerna har komplett optisk utrustning. Vi erbjuder en bred produktportfölj med kända varumärken och kvalitetsglas från branschledande leverantörer.

Kontakter

Vill du veta mera så kontakta Jonas Wagermark, 044-28 22 82 eller j.wagermark@direktoptik.com.

Om Direkt Optik

Direkt Optik har vuxit stadigt sedan starten 1992 och vi har drygt fyrtio butiker i Sverige. Direkt Optik är en optikerkedja som uppskattas för service, kunskap och kvalité. Professionella och legitimerade optiker i varje butik är en självklarhet, liksom ett attraktivt sortiment av märkesbågar och kvalitetsglas. Under 2013 uppmärksammades styrkan i affärskonceptet och företaget förvärvades av en av Europas ledande aktörer inom optikbranschen, Hans Anders Retail Group, med 500 butiker och drygt 1500 anställda.