Sälj- och kundrådgivare sökes till Direkt Optik i Uppsala 

På Direkt Optik ser vi till att kunderna får valuta för sina pengar. Dels genom att erbjuda hög kvalitet på våra produkter, dels genom vårt unika 3 för 1 – erbjudande: ”Köp ett par glasögon. Vi bjuder på två”. För oss är varje relation viktig, vi tar oss tid för våra kunder. Med ett komplett sortiment av bågar, glas och linser kan vi alltid erbjuda rätt produkt. Enligt vår kundundersökning är 90 procent av våra kunder mer än nöjda när de lämnar vår butik.

Till vår butik i Uppsala söker vi nu en sälj- och kundrådgivare på deltid, 60-80%.

Uppsalabutiken drivs som franchise och vi jobbar mycket med att sätta rutiner och tilldela ansvarsområden som fungerar för just vår butik. Därför är det viktigt att du som söker tjänsten har förmågan att ta eget ansvar samt egna beslut.

Vi är ett engagerat arbetsteam med stort kundfokus och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Erfarenhet från detaljhandel är dock ett krav.

Vi erbjuder dig ett arbete i en fin butik med trevliga arbetskollegor, till avtalsenlig lön och pension. Du kommer att få arbeta med en stor portfölj av högkvalitativa glas.

Anställningsform

  • Sysselsättningsgrad 60-80% enl överenskommelse.

Intresserad?

Ansökan skickas till rtdetaljhandel@gmail.com.

Rekryteringsprocessen sker löpande.

Om Direkt Optik

1992 öppnades första butiken mitt i centrala Göteborg. Sedan dess har Direkt Optik vuxit stadigt på den svenska marknaden och företaget finns nu representerat med drygt 40 butiker i Sverige. En optikerkedja som uppskattas för både service, kunskap och unika erbjudanden. Professionella och legitimerade optiker i varje butik är en självklarhet, liksom ett attraktivt sortiment av märkesbågar och kvalitetsglas. Under 2013 uppmärksammades styrkan i Direkt Optiks affärskoncept och företaget förvärvades av en av Europas ledande aktörer inom optikbranschen, Hans Anders Retail Group. Förutom Direkt Optik i Sverige driver ägaren idag mer än 500 butiker främst i Holland och Belgien. Företaget grundades 1982 i Nederländerna och sysselsätter för närvarande drygt 1 500 personer.