Vi söker en butikssäljare till Umeå, deltid 75%.

Direkt Optik är en franchise-kedja med 40 butiker i hela landet och har funnits på den svenska marknaden i 25 år. Genom fördelaktiga avtal med världsledande leverantörer kan vi erbjuda våra kunder hög kvalitet till ett förmånligt pris. Vi har konceptet 3 för 1, du väljer tre par kompletta par glasögon och betalar bara för ett par. För oss är varje relation viktig. Med ett brett sortiment av bågar, glas och kontaktlinser kan vi möta våra kunders behov på bästa sätt. Vi tar oss tid för våra kunder.

Till vår butik i Umeå söker vi dig som är van vid att serva människor och kan hålla ett högt tempo. Du är en bra lagspelare som trivs med att ha mycket att göra och samtidigt ta hand om våra kunder på bästa sätt. Du ska ha dokumenterad erfarenhet från försäljning gärna inom detaljhandeln. Det finns inget krav på branschvana inom optik eftersom vi utbildar dig centralt inom kedjan. Du ska dock ha ett intresse för glasögon och mode.

Anställningsform 

Deltid 75%. Tillträde efter överenskommelse.

Intresserad? 

Skicka CV och personligt brev till l.bjornfot@direktoptik.com. Frågor om tjänsten besvaras av Lena Björnfot, tel. 070-621 47 27.

Intervjuer sker löpande. Tillsättning efter överenskommelse.

Om företaget

Direkt Optik i Umeå är en franchisebutik som ägs av Sina Gandomani, som med hjälp av Lena Björnfot även driver butikerna i Luleå, Skellefteå, Sundsvall och Lidköping.

Att jobba i en franchisebutik gör att det blir en familjär känsla bland oss som jobbar och beslutsleden är korta. Vi stävar efter att försök anpassa oss lokalt och efter det som fungerar bäst för vår verksamhet.