Vi söker en butikssäljare till Örnsköldsvik, deltid

Om företaget

Direkt Optik är en franchise-kedja med drygt 40 butiker som funnits på den svenska marknaden i 25 år. Vi ingår i en holländsk optik-koncern med nära 500 butiker i flera länder. Huvudkontoret ligger i Holland, men det svenska kontoret ligger nära tågstationen i Kristianstad. Direkt Optik växer och kommer de närmsta åren att vara i en extremt expansiv fas.

I höst öppnar vi upp en ny butik i nya fräscha lokaler i Örnsköldsvik.

Till denna butik söker vi nu en Butiksäljare

Dina arbetsuppgifter

Som butiksäljare på Direkt Optik tar du emot och hjälper Direkt Optiks kunder i val av bågar, glas och behandlingar. Du arbetar aktivt med rådgivande försäljning och hög service med kunden i centrum.

Tillsammans med övrig personal i butiken arbetar ni mot gemensamma mål för att ständigt utveckla och förbättra butiken.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig med gymnasieutbildning eller motsvarande. Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet, företrädesvis inom optikerbranschen eller likvärdig detaljhandel. Erfarenhet från optikbranschen är meriterande.

Du ska ha goda kunskaper i engelska samt god datorvana. Vidare söker vi dig som är en god administratör och har grundläggande kunskaper i ekonomi.

För att passa till tjänsten som butiksäljare på Direkt Optik ska du vara

  • Ansvarstagande och målfokuserad.
  • Ha starkt säljfokus
  • Serviceinriktad, positiv och trivas i mötet med kunden.
  • Fungerar bra i grupp

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är placerad i Örnsköldsvik med beräknad start under hösten 2018. Tjänsten inleds med en provanställning och målsättningen är sedan att övergå i en tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgraden är i dagsläget på 50 % med möjlighet till mer på sikt.

Information och kontakt

Vill du jobba på ett företag som växer med möjligheter att påverka och utvecklas? Tveka inte utan ansök redan idag på wikan.se! Sista ansökningsdag den 10 oktober 2018. Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal. För mer information eller frågor, vänligen kontakta Johanna Fondell på telefon 044 - 590 65 02.

Om Wikan personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.