Vi söker en butikssäljare till Norrköping

Om företaget

Direkt Optik är en optikerkedja med 40 butiker, dels franchise och dels i egen regi, som funnits på den svenska marknaden i 25 år. Vi ingår i en holländsk optik-koncern med nära 500 butiker i flera länder. Huvudkontoret ligger i Holland och det svenska kontoret är placerat i Kristianstad. Direkt Optik växer och kommer de närmaste åren att vara i en extremt expansiv fas.

Nu söker vi en butikssäljare till vår butik i Norrköping.  

Dina arbetsuppgifter

Som butikssäljare på Direkt Optik tar du emot och hjälper Direkt Optiks kunder i val av bågar och glas. Du arbetar aktivt med rådgivande försäljning och hög service, med kunden i centrum.

Tillsammans med övrig personal i butiken arbetar ni mot gemensamma mål för att ständigt utveckla och förbättra butiken.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig med gymnasieutbildning eller motsvarande. Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet, företrädesvis inom optikerbranschen eller likvärdig detaljhandel. Erfarenhet från optikbranschen är meriterande.

Du ska ha goda kunskaper i engelska samt god datorvana. Vidare söker vi dig som är en god administratör och har grundläggande kunskaper i ekonomi.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att passa till tjänsten som butikssäljare på Direkt Optik ska du vara

Information och kontakt

Tjänsten är placerad i Norrköping. Tjänsten inleds med en provanställning och målsättningen är sedan att övergå i en tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad 80%.

Vill du jobba på ett företag som växer med möjligheter att påverka och utvecklas? Tveka inte utan ansök redan idag. Vid frågor vänligen kontakta Sara Sandin tel. 044-28 22 24. Ansökan skickas till s.sandin@direktoptik.com.

Sista ansökningsdag den 15 mars 2019. Välkommen med din ansökan!