Direkt Optik söker en butikssäljare till butiken i Karlskrona

Är du en social person som brinner för försäljning och kundmöten i världsklass? Strävar du efter en god arbetsmiljö och mer tid för kunderna? Tycker du om att arbeta med kvalitetsprodukter? Då kan du vara den säljare vi söker.

Som medarbetare hos oss på Direkt Optik välkomnar du alla våra besökare samt guidar våra kunder i valet av bågar och glas. Med kunden i centrum arbetar du aktivt med rådgivande försäljning och hög service. Tillsammans hjälps vi åt att erbjuda den bästa kundservicen och vårt mål är att alltid överträffa våra kunders behov.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 60% med tillämpad provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan snarast till rekrytering@direktoptik.com. Sista ansökningsdag är 2022-05-29, men intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Elin Hägglund, vår Area Manager på elin.hagglund@direktoptik.com.

Om oss:

Direkt Optik förvärvades 2013 av en av Europas ledande aktörer inom optikbranschen. Företaget växer ständigt och flera etableringar är på gång. På den svenska marknaden har Direkt Optik vuxit stadigt och finns nu representerat med ca 40 butiker över hela landet. Förutom Direkt Optik i Sverige driver man idag mer än 700 butiker, främst i Holland, Belgien och Tyskland. Företaget grundades 1982 i Nederländerna och sysselsätter för närvarande drygt 1700 personer. Den entreprenörsrika andan är en av framgångsfaktorerna till att vi är en växande aktör i en utmanad bransch. Vi på Direkt Optik är nyfikna och delar ofta med oss av våra kunskaper till varandra.