Butikssäljare till Jönköping

Direkt Optik är en franchise-kedja med nästan 40 butiker i hela landet och har funnits på den svenska marknaden i 25 år. Genom fördelaktiga avtal med världsledande leverantörer kan vi erbjuda våra kunder hög kvalitet till ett förmånligt pris. Vi har konceptet "3 FÖR 1 på riktigt", du väljer tre par kompletta par glasögon och betalar bara för ett par. Du behåller alla tre paren själv eller delar med en kompis. För oss är varje relation viktig. Med ett brett sortiment av bågar, glas och kontaktlinser kan vi möta våra kunders behov på bästa sätt. Vi tar oss tid för våra kunder.

Till vår butik i Jönköping söker vi dig som är van vid att serva människor och kan hålla ett högt tempo. Du är en bra lagspelare som trivs med att ha mycket att göra och samtidigt ta hand om våra kunder på bästa sätt. Du ska ha dokumenterad erfarenhet från försäljning gärna inom detaljhandeln. Det finns inget krav på branschvana inom optik eftersom vi utbildar dig centralt inom kedjan. Du ska dock ha ett intresse för glasögon och mode.

Anställningsform 

Hel- eller deltid. Tillträde efter överenskommelse.

Intresserad? 

Skicka CV och personligt brev till sussiemartinsson@hotmail.com. Frågor om tjänsten besvaras av Susanne Martinsson tel. 072-4261507.

Intervjuer sker löpande. Tillsättning efter överenskommelse.