Butikssäljare sökes till Eye Center of Excellence i Hagastaden, deltid 50%

Nu söker vi en butikssäljare till vår nya butik på attraktiva Eye Center of Excellence i Hagastaden. Butiken öppnar i höst i nya, fräscha lokaler.

Dina arbetsuppgifter

Som butikssäljare på Direkt Optik tar du emot och hjälper våra kunder i val av bågar och glas. Med kunden i centrum arbetar du aktivt med rådgivande försäljning och hög service. Du har ett leende på läpparna och älskar försäljning och mötet med kunderna.

Tillsammans med övrig personal i butiken arbetar ni mot gemensamma mål för att ständigt utveckla och förbättra butiken.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig med gymnasieutbildning eller motsvarande. Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet, företrädesvis inom optikerbranschen eller likvärdig detaljhandel. Erfarenhet från optikbranschen är meriterande. Du ska ha goda kunskaper i engelska samt god datorvana. Vidare söker vi dig som är en god administratör och har grundläggande kunskaper i ekonomi.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att passa till tjänsten som butikssäljare på Direkt Optik ska du

  • Vara ansvarstagande och målfokuserad
  • Ha starkt säljfokus
  • Vara serviceinriktad, positiv och trivas i mötet med kunden
  • Fungera bra i grupp

Låter det som något för dig?

Skicka din ansökan redan idag till s.sandin@direktoptik.com. Vi hanterar ansökningar löpande med sista ansökningsdag den 15 juni.

Tjänsten inleds med en provanställning och målsättningen är sedan att övergå i en tillsvidareanställning. Vi följer Handels avtal. Tjänstgöringsgrad 50%.

För mer information eller frågor, vänligen kontakta Sara Sandin tel. 044-28 22 86.

Om företaget

Direkt Optik har verkat i Sverige sedan 1992 och är en optikerkedja som uppskattas för service, kunnig personal och kvalité. Professionella och legitimerade optiker i varje butik är en självklarhet, liksom ett attraktivt sortiment av glasögonbågar och kvalitetsglas från marknadsledande leverantörer. Under 2013 uppmärksammades styrkan i affärskonceptet och företaget förvärvades av en av Europas ledande aktörer inom optikbranschen, Hans Anders Retail Group, med 500 butiker och drygt 1500 anställda i framförallt Holland, Belgien och Tyskland.