Direkt Optik söker butikschef till vår nya butik i Umeå


Direkt Optik expanderar och vi söker nu en butikschef till vår nya butik i Umeå. Är du redo för ett utmanande, varierande och roligt jobb samt älskar kundmöten och försäljning? Då har vi ett fantastiskt jobb för dig i vår egenägda butik i Umeå.

Som butikschef hos oss på Direkt Optik har du det övergripande ansvaret för butikens lönsamhet och resultat. Du är en förebild genom att arbeta i den dagliga driften tillsammans med ditt team, alltid med kunden i fokus. Målsättningen är naturligtvis att alltid ge den absolut bästa servicen och överträffa alla våra besökares behov. Du planerar och genomför lokala aktiviteter genom att vara synlig i närområdet.

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av butiksdrift, gärna från optikbranschen. Vi ser gärna att du har god vana kopplat till både ledarskap och personalfrågor.

Kunden är vår viktigaste uppdragsgivare och med det i åtanke driver du butiken med goda resultat och kunden i fokus. Goda kunskaper i engelska samt god datorvana är en förutsättning för att du ska kunna kommunicera inom vår organisation.

Som person är du en sann entreprenör. Du är driven, lojal och lyhörd. Du är en öppen person som är tydlig, både i din kommunikation och i ditt ledarskap. Du sätter tydliga mål, skapar förutsättningar för att lyckas nå dem, stöttar i genomförandet och är noga med uppföljningen. Vidare är du en god administratör som har känsla för ordning och struktur. Viktigast av allt är att du har en positiv, lösningsfokuserad inställning och älskar försäljning samt kundmöten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80% med tillämpad provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan snarast till rekrytering@direktoptik.com. Sista ansökningsdag är 2022-01-30, men intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Elin Hägglund vår Area Manager på elin.hagglund@direktoptik.com.